Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN

Officiellt: Larsson blir kvar i England

Publicerad

Sebastian Larssons nya klubbadress är klar. 

Precis som Sportexpressen avslöjade i måndags stannar svensken i England. 

I dag presenterades han för Championship-klubben Hull City. 

- Jag kände att det här var den bästa flytten för mig och jag kan inte vänta på att få komma i gång nu, säger Larsson till klubbens hemsida. 

Sebastian Larssons kontrakt med Sunderland gick ut i sommar och det har sedan dess spekulerats om svenskens nya klubbadress. 

Sportexpressen kunde så sent som i måndags avslöja att landslagsmittfältaren nobbat bud från La Liga, Saudiarabien, Turkiet och Kina för att i stället skriva på för en klubb i den engelska andradivisionen. 

I dag blev det klart att det blir Hull City som blir Larssons nya klubbadress. Championship-klubben bekräftar på sitt Twitter-konto att 32-åringen skrivit på ett
kontrakt som sträcker sig över kommande säsong.  

- Jag hade några alternativ att ta ställning till, men jag kände att det här var den bästa flytten för mig och jag kan inte vänta på att få komma i gång nu, säger han till Hulls hemsida. 

 

https://twitter.com/HullCity/status/895230788895166468
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag