Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya uppgifter: Överens om att värva Kulusevski

UPPGIFTER: Inter har gått med på att betala 35 miljoner euro – 366 miljoner svenska kronor – för att köpa Dejan Kulusevski från Atalanta i januari, uppger Corriere della Sera.

En affär kan däremot kompliceras av att Kulusevski är utlånad till Parma.

Atalanta kvalificerade sig precis för åttondelsfinal i Champions League utan sin utlånade Kulusevski och det är just lånet som gör att en övergång kan bli svår att genomföra. Trots att Inter och Atalanta uppges vara överens om en övergång måste Inter fortfarande lyckas övertyga Parma om att avsluta lånet från Atalanta.

Kulusevski har slagit igenom stort under den första halvan av säsongen i Serie A och 19-åringen står noterad för tre mål och fem assist på de 15 inledande matcherna.

Om affären visar sig vara för svår att genomföra för Inter kommer man i stället försöka värva Arturo Vidal från Barcelona, skriver Corriere della Sera.

Här avslöjar supertalangen hur han ska bestämma sig