Foto: PHO/REX SHUTTERSTOCK / PHO/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: PHO/REX SHUTTERSTOCK / PHO/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: PHO/REX SHUTTERSTOCK / PHO/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: KIMIMASA MAYAMA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: KIMIMASA MAYAMA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: KIMIMASA MAYAMA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Uppgift: Lägger ett sanslöst miljardbud

Publicerad
Uppdaterad

Spanska AS skriver att Neymars pappa kommer att flyga till Paris i veckan – för att ha ett möte med PSG.

Samtidigt uppges den brasilianska superstjärnan vara obekväm med sin situation i Barcelona.

Det är katalanska Sport som på måndagen skriver att Neymar har uppmanats lämna FC Barcelona, av sin närmaste krets.

Enligt tidningen vill brasilianaren lämna Leo Messis skugga, för att få individuell framgång i någon annan klubb.

– Vem vet, har Neymar själv sagt, som under sommaren kopplats ihop med både Manchester United, Real Madrid och PSG.

Nu är det uppgifter om Paris-laget som sprids i Spanien igen.

Enligt AS ska Neymars pappa flyga till Frankrike i veckan, för ett möte med klubben.

Tidningen skriver att PSG skulle kunna vara intresserade av att byta Marco Veratti mot Neymar – något som Barcelona skulle tjäna drygt en miljard kronor på.

Uppgifterna stöds av sillygurun Gianluca DiMarzio – som skriver att PSG är beredda att betala drygt två miljarder för den brasilianske stjärnan.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag