Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nära att lämna Arsenal för att flytta till Tyskland

Foto: WILL OLIVER / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

UPPGIFTER: Sead Kolasinac, 27, kan lämna Arsenal och flytta till Tyskland. Den bosniska landslagsmannen har dragit till sig intresse från Bayer Leverkusen vars tränare Peter Bosz enligt tyska Bild uttryckt att han saknar bra vänsterfötter. Att Kolasinac även kan spela på det centrala mittfältet uppges vara något som faller Leverkusentränaren i smaken. Enligt uppgifter till Bild kommer samtal att inledas den här veckan. 

Kolasinac har kontrakt med Arsenal över 2022 men uppges vara tillgänglig för endast 104 miljoner kronor redan nu. Hållhaken sägs dock vara hans höga lön. 27-åringen har en årslön på 95 miljoner kronor i Arsenal. 

Utöver Levekusen har även Roma och Schalke visat intresse för Kolasinac som enligt Bild kan tänka sig en flytt tillbaka till Tyskland där han är uppväxt.

HUGO HÖGLUND

Sead Kolasinac kan återvända till Tyskland.Foto: MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / MATT WEST/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES