Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/MICHAEL SCHWARZ IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/MICHAEL SCHWARZ IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/MICHAEL SCHWARZ IMAGO SPORTFOTODIENST
Nabil Bahoui i AIK-tröjan säsongen 2013. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅNNabil Bahoui i AIK-tröjan säsongen 2013. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Nabil Bahoui i AIK-tröjan säsongen 2013. Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

Nabil Bahoui kan lämna Grasshopper

Publicerad

Nabil Bahoui skrev på för Grasshoppers i somras. 

Men redan nu kan svensken lämna klubben, enligt Blick.

I somras stod det klart att schweiziska Grasshoppers värvat Hamburger SV svenske mittfältare Nabil Bahoui, detta efter att han hamnat i frysboxen i den tyska klubben.

Bahoui kritade då på ett treårskontrakt och Grasshoppers sportchef var mycket nöjd med värvningen då.

– Vi har jobbat för det är hela sommaren, saklubbens sportchef Mathias Walter. 

Men flytten till Grasshoppers har inte blivit en succé. Bahoui har haft svårt med speltiden och än så länge har det bara blivit sju starter och fem inhopp i ligan. 

Kan lämna Grasshoppers

I helgens ligamatch mot FC Lugano fick Bahoui bara spela en kvart. Nu kan det vara så att mittfältaren tröttnat. För enligt uppgifter i schweizisk press kan han vara på väg bort. 

Det är nämligen så att tidningen Blick rapporterar att svenskens framtid i klubben är oviss. Lagets tränare Murat Yakin har till och med, enligt Blick, berättat öppet om hur Bahoui "inte vill sitta på bänken i Grasshoppers för evigt".

Hur Bahouis situation i Grasshoppers utvecklar sig under de närmaste veckorna återstår alltså att se.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag