Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mourinhos första drag: Vill värva hem stjärnan

Mourinho tar över Tottenham: ”Finns slitningar i truppen”
Foto: USA TODAY NETWORK / BRAD PENNER-USA TODAY SPORTS/SIP SIPA USA

José Mourinho är på plats hos Tottenham. 

Något som bäddar för en comeback för Gareth Bale. 

Enligt Wales Online vill Mourinho värva Bale det första han gör. 

Ungefär samtidigt som Wales blev klart för EM nästa sommar kom nyheten att Mauricio Pochettino får sparken från Tottenham. Under onsdagen meddelade Tottenham att José Mourinho ersätter argentinaren, vilket man får kalla för lite av ett chockbesked. 

Betydligt mindre överraskande är att Mourinho nu kopplas ihop med Gareth Bale. Walesaren, som efter sitt lands kvaltriumf dansade runt med en flagga med texten: ”Wales, golf, Madrid - i den ordningen”, en tydlig pik mot sin klubb Real Madrid, kan vara mer på väg bort än någonsin. Mourinho uppgavs vilja värva Bale flera gånger under hans sejour i Manchester United, men det kom aldrig längre än så. 

José Mourinho vill värva hem Gareth Bale till Tottenham

Nu uppger dock Wales Online att Mourinho meddelat Spursledningen att Bale är hans högsta prioritet att få in. Dessutom uppges han vara intresserad av Sportings Bruno Fernandes samt Juventus Paulo Dybala.

Om Bale skulle köpas in skulle det vara en för fansen välkommen återkomst. Innan sin flytt till Real Madrid var Bale Tottenhams överlägset största stjärna och en av Premier Leagues bästa spelare. Under sin senaste säsong i klubben, 2012-13, gjorde Bale 21 mål på 33 ligamatcher och ytterligare tre baljor på 8 Europa Leagueframträdanden.