Foto: CESAR CEBOLLA / ALFAQUI / STELLA PICTURESFoto: CESAR CEBOLLA / ALFAQUI / STELLA PICTURES
 Foto: CESAR CEBOLLA / ALFAQUI / STELLA PICTURES
Foto: SASTRE / ALF / TARGET PRESS / STELLA PICTURESFoto: SASTRE / ALF / TARGET PRESS / STELLA PICTURES
 Foto: SASTRE / ALF / TARGET PRESS / STELLA PICTURES

Mourinhos ord om Ronaldo: "Omöjligt"

Publicerad

Cristiano Ronaldo, 32, har aldrig hymlat med att han trivdes ypperligt under tiden i Manchester United. Det har spekulerats i en återkomst för portugisen - men den ser inte ut att komma den här sommaren.

Brittiska BBC var ett av flera medier som i juni rapporterade om Cristiano Ronaldo vilja att lämna Real Madrid efter att ha hamnat i tvist med spanska staten.

Ronaldo står åtalad för att ha försökt snuva spanska staten på 140 miljoner skattekronor.

Efter Manchester Uniteds första träningsmatch för säsongen, där Victor Nilsson Lindelöf debuterade, pratade Mourinho med media om en eventuell transfer för Ronaldo.

Mission impossible

Men portugisen Mourinho var inte särskilt sugen på att prata om sin landsman.

– Jag tänker inte låta min klubb slösa tid på spelare som är 'mission impossible', säger han enligt BBC. 

– Han är så pass viktig för sitt Real Madrid och har ett stort lönekuvert. Jag har ingen anleding att tro att han lämnar Madrid, avslutar Mourinho.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag