Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅNFoto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅNFoto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
 Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: RODRIGUEZ ALEN / / CORDON PRESS/IBL CORDON PRESSFoto: RODRIGUEZ ALEN / / CORDON PRESS/IBL CORDON PRESS
 Foto: RODRIGUEZ ALEN / / CORDON PRESS/IBL CORDON PRESS

"Missnöjd - jagas nu av tre klubbar"

Publicerad

John Guidetti är i kylan i Celta Vigo – men kanske inte länge till.

Enligt spanska medier kommer tre klubbar att jaga svenskens signatur i januarifönstret. 

Under senaste landslagssamlingen var John Guidetti brutalt ärlig om sin nuvarande situation i Celta Vigo. Svensken har fått sparsmakat med speltid i La Liga den här säsongen och låter inte helt avigt inställd för att pröva lyckan någon annanstans.

– Tyvärr är det en ohållbar situation i klubben just nu, det är något som måste lösas och vi har börjat ta tag i det, sa Guidetti då. 

 

LÄS MER: Napoli jagar svensk landslagsman

 

– Jag har haft bra år i klubben och vi har tagit höga placeringar i en av världens bästa ligor, men jag är där för att spela.

Klubbarna som jagar Guidetti

Det verkar inte vara en svår uppgift för Guidetti att hitta en ny klubb i alla fall. Enligt sajten Fichajes.com jagar hela tre klubbar anfallarens signatur: Alavés, Levante och Malaga. 

Det finns dock en hake. Celta Vigo kommer inte att vara speciellt sugna på att släppa Guidetti om anfallsrivalen Maxi Gomez lämnar. Och denne har fått lukrativa erbjudanden från Kina.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag