Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Missade Kulusevski – vill ha Spurs-stjärnan

UPPGIFTER: Inter är en av flera klubbar som hört av sig till Christian Eriksens representanter enligt Sky Sports. Den italienska klubben sades länge leda kampen om Dejan Kulusevski men har nu fått se sig besegrade av Juventus i jakten på den svenske supertalangen.

Nu fortsätter man dock på det nordiska spåret och enligt Sky Sports är Tottenham villiga att sälja Eriksen i januari. Detta eftersom danskens kontrakt går ut i sommar och ”Spurs” vill ha betalt för honom.

Eriksen har tidigare ryktats vara av intresse för bland annat Real Madrid och Juventus när kontraktet går ut. Inter sägs dock vara medvetna om rivalernas intresse och håller därför kontakt med agenterna om att värva honom redan i januari.

Eriksen har spelat 17 Premier League-matcher den här säsongen och har producerat två mål och två assist. Han har tidigare sagt att han är sugen på att testa spel i en ny klubb men att han vill att den klubben ska vara ett steg upp jämfört med Tottenham.