Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miljardkrig väntar – de ligger bäst till

UPPGIFTER: Kylian Mbappé har meddelat PSG att han har för avsikt att lämna klubben nästa sommar, enligt The Times. Enligt uppgifter i England väntar nu ett miljardkrig där flera storklubbar kommer blanda sig i jakten på fransmannens signatur. 

Liverpool, Manchester United och Real Madrid har alla uppgetts vara intresserade – och enligt franska RMC Sports är det Real som ligger bäst till. 

Mbappé har flera gånger tidigare kopplats ihop med den spanska huvudstadsklubben, som uppgetts ha utarbetat en plan för att värva anfallsstjärnan när han har ett år kvar på kontraktet med Paris Saint-Germain, alltså i sommar. 

Mbappé ska också uppskatta Zinedine Zidane som tränare. Real Madrids ekonomiska muskler och i princip garanterade plats i Champions League är även faktorer som ska tala till klubbens fördel, enligt RMC. 

 

ALBIN JULIN

 

Kylian MbappéFoto: FRANK HOERMANN/SVEN SIMON, VIA WWW.IM / IMAGO IMAGES/SVEN SIMON WWW.IMAGO-IMAGES.DE