Foto: GREGORIO CUNHA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFoto: GREGORIO CUNHA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
 Foto: GREGORIO CUNHA / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/EIBNER IMAGO SPORTFOTODIENSTFoto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/EIBNER IMAGO SPORTFOTODIENST
 Foto: IMAGO SPORTFOTODIENST / IMAGO/EIBNER IMAGO SPORTFOTODIENST

Uppgifter: Milan kan värva Renato Sanches

Publicerad

Han slog igenom med dunder och brak och fick speltid när Portugal säkrade EM-titeln sommaren 2016. Efter det har superlöftet Renato Sanches haft svårt att ta en tröja i den tyska storklubben. Nu skriver sajten 101greatgoals att nyrika AC Milan vill lägga vantarna på honom.

Det ska röra sig om ett lån över två säsonger, med en inbakad klausul om att kunna köpa loss Sanches 2019 för 40 miljoner euro. Samma sajt skriver också att priset kan fördubblas om vissa bonusar i kontraktet uppnås under perioden.

Plockade rivalens mittbackskugge

AC Milan har efter flera år i dvala gjort ett av sommarens mest spektakulära transferfönster. Under fredagen plockade Milanoklubben över Juventus mittbackskugge Leonardo Bonucci i en uppmärksammad affär.

Även spelare som Ricardo Rodriguez, André Silva och Hakan Calhanoglu har inhandlats under sommaren.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag