Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Messi till Inter – varför inte?”

Messi på förstasidan i La Gazzetta dello Sport.Foto: Shutterstock / Copyright (c) 2020 Shutterstock. No use without p

Lionel Messi kopplas på nytt ihop med Inter.

Ni har hört det förut, va?

I dag pryder argentinaren förstasidan på Gazzettan med rubriken ”Inter-Messi - varför inte?”.

La Gazzetta dello Sport vill få Interfansen att drömma igen.

Bakgrunden är att Lionel Messis pappa Jorge har köpt en lägenhet i Milano och planerar att flytta över sin verksamhet dit. Den nya bostaden ligger dessutom nära Inters huvudkvarter.

”Ingenting är omöjligt”, skriver tidningen och med de kinesiska ägarna Suning i ryggen målar tidningen upp ett liknande scenario som när Cristiano Ronaldo värvades till Juventus – men just nu är det bara en supporterdröm.

Kritiserade sportchefen i Barcelona

Tidigare i vintras kritiserade Messi öppet sportchefen, tillika klubbikonen, Eric Abidal när han menade att vissa spelare var ansvariga för de sportsliga missräkningar som fått klubben att sparka tränaren Ernesto Valverde.

Även då tog ryktena om Inter fart. Men de slogs snabbt ner av en annan tung Barcelona-profil, nämligen Rivaldo, som menade att Messi mycket väl kan avsluta karriären på annat håll – men att det inte skulle bli i någon europeisk storklubb.

– Han har ingen anledning att lämna Barcelona. Men om det händer en dag tror jag aldrig att han skulle gå till Inter, om det händer skulle det vara för en klubb i Kina eller MLS, säger Rivaldo i en intervju med Betfair

Se bilderna på Barcelona-talangen