Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mbappés besked till PSG: Då lämnar jag

Foto: LIEWIG CHRISTIAN / STELLA PICTURES/ABACA
Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA

Kylian Mbappé verkar ha bestämt sig. 

22-åringen kommer inte att förlänga kontraktet med PSG, enligt tv-kanalen TyC sports.  

Nu uppges han vara högaktuell för Real Madrid. 

Kylian Mbappé har burit PSG på sina axlar i Champions League den här säsongen. Den franske VM-guldvinnaren stod för två jätteinsatser. Först sänkte han Barcelona i åttondelsfinalen och under onsdagen gjorde han två mål när PSG bortavann mot regerande mästare Bayern München. 

Men parallellt med succén har Mbappé ryktats vilja ha en ny utmaning. 22-åringen har sedan tidigare uttryckt sin uppskattning gentemot idolen Zinedine Zidane – som också råkar vara Real Madrids tränare. 

Fri att förhandla från januari 2022

Nu rapporterar tv-kanalen TyC sports att Kylian Mbappé har tagit ett slutgiltigt beslut kring framtiden. 

Fransmannen kommer inte att förlänga kontraktet med Parisklubben, som löper ut sommaren 2022. Mbappé ska tydligt ha sagt att han vill spela i Real Madrid. Därmed kommer Parisklubben tvingas sälja storstjärnan om de vill få rejält med pengar. Annars riskerar han lämna gratis. Mbappé är fri att förhandla med vilken klubb han vill från och med januari 2022.