Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mbappé-affären kan tvinga bort stjärnan

Foto: JOAN MONFORT / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: DAVE SHOPLAND/BPI/SHUTTERSTOCK / DAVE SHOPLAND/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Real Madrid förbereder sig inför en värvning av Kylian Mbappé till sommaren. Men om det ska ske, måste Real Madrid göra sig av med rekordvärvningen Eden Hazard, enligt tidningen AS.

Real Madrid gör allt i sin makt för att värva den unga världsstjärnan Kylian Mbappé till sommaren. Fransmannen har länge varit på storklubbens önskelista och ryktena tätnar allt mer inför sommaren.

Hans eventuella ankomst kan dock betyda att en annan storstjärna kommer att skuffas åt sidan – Eden Hazard. Belgaren kom som en rekordvärvning för cirka en miljard kronor sommaren 2019, men har missat över 40 matcher på grund av skador, enligt tidningen AS.

Mbappé ska ha sagt i ett samtal med sin tränare Mauricio Pochettino att han endast vill spela på vänsterkanten och vägrar att spela på högerkanten. Om Mbappé ska komma till Real Madrid vill han försäkra sig om att vänsterkanten är ledig, vilket innebär att Hazard måste flytta på sig, enligt AS.