Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mardrömsbeskedet för Isak på Deadline Day

KLART: Alexander Isak får fortsatt konkurrens från Willian José i Real Sociedad. Anfallaren, som är lagets främste målskytt i ligan den här säsongen, har uppgetts vara på väg till Tottenham. Men under fredagen meddelar klubben följande, enligt Sky:

”Sista dagen på marknaden handlar om att Ruben Pardo ska lämna klubben. Under vinterfönstret kommer det inte att ske några andra förändringar i den nuvarande truppen”. 

Isak har fått begränsat med speltid i La Liga under säsongen, till förmån för just José. Men den svenske anfallaren har verkligen sett till att utnyttja sina chanser. Sett till mål i ligan och Copa del Rey ligger Isak (10) faktiskt före Willian José (8) i klubbens interna skytteliga. 

I veckan gjorde Isak två mål i cupsegern mot Osasuna och hyllades enormt i spansk press. 

”Genialitet och personlighet. Alexander Isak har Real Sociedad-fansen i sin hand, om möjligt ännu mer med sitt driv och sina mål. Fans som inte längre minns vem som till nyligen var förstaval i anfallet”, skrev lokaltidningen Diario Vasco enligt Fotbollskanalen.

Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES
Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA