Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Manchester Uniteds prislapp – på Pogba

UPPGIFTER: Paul Pogbas vara eller inte vara i Manchester United har utvecklats till sommarens stora följetong. Fransmannen vill lämna United, Real Madrid är redo att värva honom - men United vägrar att sälja. 

– Han har visat dem respekt och har varit professionell på alla sätt och vis. Klubben har känt till hans vilja lämna en längre tid, sa Pogbas agent Mino Raiola tidigare under tisdagen

Enligt Marca vill Real Madrids tränare Zinedine Zidane att affären ska sys ihop så snart som möjligt, eftersom Real Madrid redan dragit i gång sin försäsongsträning. 

Problemet, för Real Madrid, är att Manchester United redan har gott om pengar och inte på något sätt är intresserade av att låta Pogba lämna klubben i sommar. Marca skriver att det nu är upp till Paul Pogba att mer eller mindre tvinga fram en övergång. Fransmannen befinner sig just nu på försäsongsläger i Australien med resten av Manchester United, men väntas göra klart för klubbens manager Ole Gunnar Solskjaer att han vill lämna under lägrets gång.

Prislappen på Pogba ligger enligt Marca på 1,8 miljarder kronor. 

Foto: JASON CAIRNDUFF / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: PETER POWELL / REUTERS BILDBYRÅN