Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Watfords galna krav för att släppa Sarr

UPPGIFTER: Det ser inte ut att bli någon Jadon Sancho i Manchester United. Klubben verkar därför fokusera på alternativa lösningar under Deadline Day. United för just nu diskussioner med Barcelona om en övergång för Ousmane Dembélé men även med Watford om Ismalia Sarr, 22.

Däremot är United enbart intresserade av att låna in spelarna medan såväl Barça som Watford vill sälja. United ska under måndagen ha fått ett bud på att låna Sarr med en option på att köpa honom för 520 miljoner kronor nekat. 

Watford är benhårda med att de vill sälja spelaren men har enligt GetFootballNewsFrance erbjudit United att betala närmre 290 miljoner kronor i avgift för att gå med på en låneaffär.

Positivare ser det däremot ut med Dembélé. Enligt uppgifter i Spanien så saknades han på Barcelonas träning under måndagen och ska ha gått med på en flytt. Enligt Fabrizio Romano vill United betala en låneavgift och ta hela lönekostnaden medan Barça alltjämt vill få till en försäljning. Det återstår att se om klubbarna kan komma överens om övergångens form. 

Häng med på SportExpressen under hela Deadline Day. Mellan 12-23 och på måndagen så rapporterar SportExpressen löpande under hela den avslutande dagen på transferfönstret. 

HUGO HÖGLUND


Foto: JASON BROWN/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK / JASON BROWN/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK