Vill tillbaka till England – kan köpa Sterlings hus

Foto: PA WIRE / STELLA PICTURES / PA
Foto: CARL RECINE / REUTERS BILDBYRÅN

Atlético Madrid håller hårt i Kieran Trippier.

Men stjärnan vill tillbaka till Premier League och av Trippiers husjakt att döma gör han sig redo för en flytt till Manchester United.

Kieran Trippier ser ut att närma sig spel på Old Trafford nästa säsong. 30-åringen har varit i kontakt med landslagskollegan Raheem Sterling om att köpa Manchester City-stjärnans hus i Cheshire utanför Manchester. Det uppger The Sun.

Efter La liga-titeln med Atlético Madrid vill Trippier vända hem till Premier League. Den tidigare Tottenham-försvararen har berättat för sina lagkamrater i landslaget att han vill tillbaka till England, enligt The Sun.

Atlético Madrid uppges ha tackat nej till Manchester Uniteds inledande bud. Men United ska vara övertygad om att få till en affär.

– Kieran vill flytta tillbaka till England från Spanien och om övergången till United går igenom måste han agera snabbt, säger en källa till tidningen.

Spanska uppgifter: Atlético säljer inte Trippier

– Han och Raheem har pratat om fastigheten. Om Raheem flyttar samma tid är det logiskt att sälja den snabbt – och privat – till Kieran.

Samtidigt uppger spanska AS att Atlético Madrid inte har en tanke på att släppa Trippier, skriver Manchester evening news.

Klubben har satt backen på listan av spelare som inte kommer säljas och har inga planer på att tacka ja till något bud, trots att Kieran Trippier hoppas på en flytt.