Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vändningen: Stjärnan öppnar för United

UPPGIFTER: Manchester United har under sommaren försökt värva Jadon Sancho från Borussia Dortmund klubben ska dock ha fått alla sina bud nekade. Som ett alternativ till Sancho har Barcelonas Ousmane Dembélé pekats ut. Fransmannen som värvades för rekordsummor 2017 har dock inte varit sugen på att flytta till Manchester. Dessutom ska Barcelona velat sälja Demblélé medan United föredragit ett lån. Så sent som i förmiddags kom också rapporter om att övergången inte ser ut att bli av. Franska RMC skrev då att Dembélé bestämt sig för att stanna på Camp Nou.

Men nu kommer en ny vändning. Enligt transferjournalisten Duncan Castles har nu Dembélé ändrat sig och gått med på en flytt till Manchester United. 

Övergången kan komma att spela stor roll. Barcelona ska vara överens med Lyons lagkapten Memphis Depay om ett kontrakt övergången hänger nu enbart på om man lyckas göra sig av med Dembélé. 

Oavsett hur det hela slutar så har vi en spännande kväll framför oss. 

Häng med på SportExpressen under hela Deadline Day. Mellan 12-23 och på måndagen så rapporterar SportExpressen löpande under hela den avslutande dagen på transferfönstret. 

HUGO HÖGLUND

Foto: BAGU BLANCO/BPI/SHUTTERSTOCK / BAGU BLANCO/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK