Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Väldigt känsliga när det kommer till Pogba”

Paul Pogba ser ut att lämna.
Foto: MICHAEL REGAN / REUTERS BILDBYRÅN
Mino Raiola menar att ingen flytt är aktuell i januari.
Foto: INSIDEFOTO / INSIDEFOTO BILDBYRÅN

Det är över mellan Paul Pogba och Manchester United, meddelade agenten Mino Raiola förra veckan.

Men det verkar inte vara slut riktigt än.

– Det är svårt för stora spelare att byta klubb i januari, säger Raiola till Football-Italia.

Paul Pogba kom till Manchester United 2016 från Juventus och kostade då 800 miljoner kronor. Det senaste året har 28-åringen flera gånger ryktats vara på väg bort från klubben. Fransmannens agent Mino Raiola har också varnat för att risken finns att Pogba lämnar storklubben. Och förra veckan slog han fast att stjärnans tid i United är räknad.

– Jag kan säga att det är över mellan Pogba och Manchester United, sade Mino Raiola, enligt transferjournalisten Fabrizio Romano.

Efter det gick Paul Pogba själv ut på Instagram för att skicka ett tydligt meddelande till Man Uniteds supportrar:

”Framtiden är långt bort, just nu är vad som betyder något och jag är 100 procent investerad”. 

”De är väldigt känsliga i England”

Nu tar Mino Raiola ett litet steg bakåt från sitt tidigare uttalande och menar att Pogba inte kommer att lämna klubben före sommaren.

– I England är de väldigt känsliga när det kommer till Pogba. Jag uttryckte mina tankar, min åsikt. Det var inget sensationellt, jag tycker det var väldigt tydligt, säger han till Football-Italia.

– Jag borde ha sagt att vi skulle prata i sommar eftersom det är svårt för stora spelare att byta klubb i januari. Vi får se vad som händer i sommar, vi lever i en väldigt föränderlig värld.