Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vägrar lämna Barça – trots United-bud

UPPGIFTER: Under tisdagskvällen skrev Mundo Deportivo att Manchester United och Barcelona såg ut att komma överens om en övergång för Ousmane Dembélé. Affären skulle komma att kost United strax över 500 miljoner kronor. 

Barcelona är i behov av pengar och är sugna på att sälja Dembélé för att kunna finansiera en värvning av Lyons Memphis Depay.

Enligt Sky Deutschland är dock fransmannen inte lika sugen på en flytt och ska ha meddelat Barça att inte har för avsikt att lämna klubben. Dembélé värvades för 1,1 miljarder 2017 och hade stora förväntningar på sig. Fjolårssäsongen blev till stora delar förstörd av skador och Dembélé spelade endast 356 minuter i ligan. 

Barçatränaren Ronald Koeman kommenterade Dembélés situation när han mötte pressen under onsdagen. 

– Utav vad vi har sett de senaste veckorna så räknar jag med honom. Han måste vänta med att spela men hans träningar är bra, han kommer i bättre form, säger Koeman enligt Goal.

Angående en flytt så har Koeman inte mycket att tillägga. 

– Det är mellan klubben och spelaren, säger han. 

HUGO HÖGLUND

Foto: PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK / PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK