Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Uppgifter: Erbjuder 800 miljoner för mittbacken

Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA
Victor Lindelöf och Harry Maguire
Foto: MICHAEL ZEMANEK/BPI/SHUTTERSTOCK / MICHAEL ZEMANEK/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Victor Nilsson Lindelöf, Harry Maguire och Raphael Varane. 

Nu kan Manchester United förstärka sin backsida ytterligare. 

Enligt spanska As jagar klubben Sevillas Jules Kounde. 

Manchester United tycks ständigt vara på jakt efter en mittback. 

Trots stjärnvärvningen av Raphel Varane övertygar inte backuppsättningen på tränare Solskjaer och nu uppges klubben vara på jakt efter ännu en mittback - och villig att betala stora pengar för att få till en övergång. 

Erbjuder 800 miljoner

Enligt spanska uppgifter visar Manchester United intresse för Sevillas Jules Kounde, det skriver As. 22-åringen har spelat tio matcher för Sevilla i ligan samt tre stycken i Champions League. 

I somras tackade Sevilla nej till ett bud från Chelsea på 50 miljoner euro ( cirka 500 miljoner kronor).

Kounde, som anslöt från Bourdeaux 2019 har ett avtal med Sevilla som löper ut i juni 2024 men enligt tidningen finns det en utköpsklausul på närmre 800 miljoner kronor, en summa United uppges vara villig att betala för att värva spelaren redan i januari. 

United ligger sexa efter elva spelade matcher. Laget har fem poäng upp till Liverpool som för tillfället innehar fjärdeplatsen, som innebär spel i Champions League. 

I Manchester United finns sedan tidigare den svenske landslagskaptenen Victor Nilsson Lindelöf, Harry Maguire och Raphael Varane samt Eric Bailly och Phil Jones på mittbacksplatsen. 

Janne Andersson inför VM-kvalet