Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

United vägrar ge upp – berett med nytt bud

UPPGIFTER: Det var längesen Manchester Uniteds intresse för Jadon Sancho var en hemlighet. Klubben försökte värva engelsmannen under sommaren men deras bud var inte tillräckliga i Dortmunds ögon. Stjärnan blev kvar i den tyska klubben, men under hösten har det gått tungt. Laget ligger på en blek femteplats i ligan.

Precis som för laget har Sanchos form ifrågasatts. Fullträffarna har uteblivit och hans facit visar en tydlig skillnad från tidigare höstsäsonger när han har sprutat in mål. Kan 20-åringen kanske hitta tillbaka till storformen i Manchester? För de verkar vägra ge upp.

Enligt The Telegraph kommer i alla fall United göra ett nytt försök att värva Jadon Sancho. Bristen på stadig form skrämmer inte den engelska klubben som uppges återvända med ett bud och till förhandlingarna i sommar.

VENDELA ÖGREN

Foto: JAN HUEBNER/BYWALETZ / IMAGO IMAGES / JAN HUEBNER WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: PAUL GREENWOOD/BPI/SHUTTERSTOCK / PAUL GREENWOOD/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK