Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

United är ute efter 18-årigt jättelöfte

Unitedtränaren Ole Gunnar Solskjaer är på jakt efter en ytterFoto: GLYN KIRK / REUTERS BILDBYRÅN

UPPGIFTER: Det har knappats gått obemärkt förbi att Manchester United är på jakt efter en ny ytterforward. Klubben ser ut att gå miste om Gareth Bale som uppges välja Tottenham men har ännu inte gett upp hoppet om Dortmunds Jadon Sancho. 

Nu kan ännu en ytter vara på väg till Manchester. Enligt Manchester Evening News är United ute efter Atalantas superlöfte Amad Traoré, 18. United uppges se Traoré som ett namn för klubben oavsett hur det går i förhandlingarna med Sancho. 

Traoré debuterade i Serie A för Atalanta förra säsongen och blev den yngsta spelaren någonsin att göra mål i sin Serie A-debut när han nätade i 7–1 segern mot Udinese. Totalt spelade Traoré endast 30 minuter den gånga säsongen – men uppenbarligen tillräckligt för att dra till sig intresse från storklubbar. Utöver United uppges även Manchester City, Arsenal och Juventus visat intresse för Traoré. 18-åringen ska även varit aktuell för en utlåning till Parma, enligt Daily Mail.

Foto: Paolo Magni / AP

HUGO HÖGLUND