Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vändningen: Redo släppa till United

Dagens tre största sportnyheter

UPPGIFTER: Manchester United kan vara nära en prestigevärvning av stora slag. Enligt flera brittiska källor, däribland Daily Telegraph, kommer klubben att göra ett allvarligt menat försök att få loss Tottenhams Christian Eriksen innan fönstret stänger i helgen. 

Eriksens kontrakt med Spurs går ut om ett år, och Telegraph menar att Londonklubben gärna får betalt för dansken medan man fortfarande kan. 

United kommer att behöva punga ut mer än en utomengelsk klubb eftersom de är en direkt konkurrent till Spurs, men det kommer inte att krävas ett miljardbelopp. Spurs har ställt in sig på bud på under en halv miljard. 

Enligt Independent ska Tottenham med tränaren Mauricio Pochettinos tillåtelse vara redo att släppa 27-åringen och i stället bygga nytt - då de har siktet inställt på tre år yngre Bruno Fernandes i portugisiska Sporting.

– Jag känner att jag är i en fas av min karriär där jag skulle vilja pröva något nytt, sa Eriksen själv efter Tottenhams förlustmatch mot Liverpool i Champions League-finalen.

 

LÄS MER: Slår tillbaka efter Guidetti-uppgifterna: ”Bara påhitt” 

LÄS MER: Bomben: Wayne Rooney nära återkomst i England