Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

På väg till United efter skandalerna i Barça

UPPGIFTER: United har jagat Jadon Sancho hela sommaren. Nu är frågan om huvudspåret i klubbens jakt på en ytter har skiftat fokus till Barcelonas Ousmane Dembele? 

Det påstår i alla fall flera spanska medier, däribland sporttidningen AS, under tisdagskvällen. United ska vara redo att betala cirka 600 miljoner kronor för 23-åringen. 

Dembele satt på bänken när Barcelona utklassade Villarreal i söndagens ligapremiär. Fransmannen kom in med 20 minuter kvar att spela, utan att göra något större avtryck under sin tid på planen. 

Barcelona värvade Ousmane Dembele från Dortmund efter att ha sålt Neymar till Paris Saint-Germain för tre år sedan. Där och då betalade Barça en miljard för den lovande fransmannen, men storklubben har så här långt inte fått valuta för sin investering. 

Dembele har gått skadad större delen av sin tid i Spanien. Han har också skapat rubriker som en ”skandalspelare” då han vid flera tillfällen har försovit sig och missat träningar. 

PETTER ÖSTMAN 

Foto: ALBERT GEA / REUTERS BILDBYRÅN
Foto: ALBERT GEA / REUTERS BILDBYRÅN