Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Manchester United har bestämt sig för backen

UPPGIFTER: I somras var Manchester United länge på jakt efter en mittback som skulle ge Victor Nilsson Lindelöf konkurrens bredvid Harry Maguire. Ett av namnen som var på tapeten var RB Leipzigs 22-årige mittback Dayot Upamecano, men i stället för att flytta till Manchester skrev mittbacken på ett nytt treårskontrakt med Leipzig. 

Nu skriver trovärdiga The Times att Manchester United bestämt sig för att ge allt för att värva Upamecano nästa sommar - och att mittbacken skrev ett nytt kontrakt med den tyska serieledaren kan vara till Uniteds fördel. Upamecanos nya kontrakt eliminerade nämligen mittbackens utköpsklausul på 50 miljoner euro (motsvarande 514 miljoner kronor).  Upamecano sägs i stället ha en ny klausul i sitt kontrakt som gör honom tillgänglig för strax över 400 miljoner kronor. 

 

HUGO HÖGLUND

Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/SHUTTERSTOCK / CHINE NOUVELLE/SIPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK