Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kravet på United för att få supertalangen

UPPGIFTER: Jude Bellingham är bara 16 år gammal men är redan nu ordinarie för Birmingham i Championship, där han under säsongen stått för fyra mål och tre assist.

Supertalangen är hett eftertraktad bland de europeiska toppklubbarna där det främsta intresset enligt rykten finns hos Borussia Dortmund, Chelsea, Bayern München och Manchester United.

Nu uppger Manchester Evening News att United har stora möjligheter att värva Bellingham. De måste bara ge honom tre löften först.

Det ska handla om att 16-åringen direkt blir en del av A-laget, att hans plats i United är helt säker även om klubben skulle komma att byta tränare samt att United i framtiden har en vision att regelbundet spela i Champions League.

Skulle dessa löften ges så finns det ingenting som stoppar Bellingham från att gå till United, menar Manchester Evening News.

Jude Bellingham.Foto: SIMON DAEL/BPI/SHUTTERSTOCK / SIMON DAEL/BPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK