Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

KLART: United värvar efter totala kollapsen

Foto: NUNO GUIMARAES/PROSPORTS/SHUTTERSTOC / NUNO GUIMARAES/PROSPORTS/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

KLART: Det har bara varit en fråga om när det skulle bli klart och nu är Alex Telles, 27, presenterad av Manchester United. Vänsterbacken har skrivit på ett fyraårskontrakt med option på ytterligare ett år ansluter till klubben från FC Porto. United har tidigare uppgetts betala 200 miljoner kronor för Telles som på fem säsonger i Porto gjort 27 mål och över 50 assist. 

– Jag vann många titlar i FC Porto och jag vill fortsätta med det i United. Tränaren har en klar plan och riktning för det här laget och jag kan inte vänta med att dra på mig den kända tröjan säger, Telles till Uniteds hemsida. 

– Han är en krigare och en vinnare som kommer att addera beslutsamhet och konkurrens till laget, säger Unitedtränaren Ole Gunnar Solskjaer om värvningen. 

Häng med på SportExpressen under hela Deadline Day. Mellan 12-23 och på måndagen så rapporterar SportExpressen löpande under hela den avslutande dagen på transferfönstret. 

HUGO HÖGLUND

https://twitter.com/ManUtd/status/1313163095284609029?s=20