Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kämpar i United – kan gå till Juventus

Foto: ANDREW YATES VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/SPORTIMAGE WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Foto: MARTIN RICKETT / REUTERS BILDBYRÅN

Donny van de Beek har svårt att ta en startplats i Manchester United. 

Nu kan holländaren lämna klubben.

Enligt Clacio Mercato visar Juventus intresse för 23-åringen. 

Efter sin succé i Ajax var Donny van de Beek hett eftertraktad under sommarens transferfönster. Valet föll tillslut på Manchester United som betalade närmre 400 miljoner kronor för att lösa 23-åringen. 

Succén på Old Trafford har dock uteblivit och det har det har blott blivit 86 minuter, fördelat på sex inhopp, i ligaspelet för Van de Beek. 

I konkurrens med en storspelande Bruno Fernandes är situationen för mittfältaren allt annat än optimal och Värvningen av honom har ifrågasatts. 

Kan lämna klubben

Och nu kan Van de Beek lämna Manchester United. 

Det är Calcio Mercato som skriver att Italienska mästarna Juventus är intresserade av att låna in mittfältaren i sommar då de inte ser en värvning i januari som möjlig.  

I Turin-klubben finns redan den holländske mittbacken Matthijs de Ligt som är god vän med Van de Beek sedan deras tid i Ajax. 

En stark säsong i Juventus skulle i sin tur öka chanserna för Donny van de Beek att återvända till Old Trafford där han sitter på ett kontrakt med klubben till och med 2025. 

TV: Kulusevski och Ronaldo gillar att spela ihop