Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Har tagit farväl – lämnar nu United

UPPGIFTER: Manchester Uniteds argentinske duo målvakten Sergio Romero och mittbacken Marcos Rojo närmar sig en återkomst till Argentina. Spelarna har helt lämnats utanför Manchester Uniteds trupp den här säsongen och befinner sig för tillfället i Argentina, och nu uppger Manchester Evening News att de kan komma att stanna där. Ny klubbadress uppges bli storklubben Boca Juniors. 

Sergio Romero har sedan 2015 agerat back up till David de Gea  i målet men har den här säsongen även sett framtidsnamnet Dean Hendeson gå före. Romero uppges redan tagit farväl av klubben, lagkamraterna och personal samt fått grönt ljus att lämna klubben. Och Rojo, som inte spelat för United sedan november 2019, ser ut att göra honom sällskap.

Genom att släppa spelarna frigör Manchester United löneutrymme på 200 000 pund (över 2 miljoner kronor) i veckan, enligt tidningen.

HUGO HÖGLUND

Foto: JON OLAV NESVOLD / BILDBYRÅN
Foto: PETER POWELL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN