Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han lämnar United – har accepterat budet

UPPGIFTER: Det har på senare veckor börjat ryktas om ett lån på Manchester Uniteds Chris Smalling. Bland annat har Everton hört av sig till United, men det verkar istället bli Serie A för backen. 

Enligt Fabrizio Romano blir det Roma för Smalling på ett lån över säsongen. 29-åringen skrev i vintras ett nytt kontrakt med United som sträcker sig till juni 2022 med chans till ytterligare förlängning. 

”Chris Smalling till AS Roma från Manchester United, nu kör vi. De är överens för ett vanligt lån (32 miljoner kronor till United) utan utköpsklausel. Spelaren har accepterat det.”, skriver den kända sportjournalisten Fabrizio Romano på Twitter.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1167000610203471872?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportbible.com%2Ffootball%2Fnews-transfers-chris-smalling-is-on-the-verge-of-leaving-manchester-united-for-roma-20190829
Chris SmallingFoto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN