Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Duo lämnar Uniteds frysbox för Serie A

UPPGIFTER: Chris Smalling är på plats i den italienska huvudstaden.

Med sex mittbackar väljer Manchester United nu att skicka i väg engelsmannen till Roma på lån säsongen ut. De sista detaljerna kommer att lösas på plats innan affären bli officiell.

https://twitter.com/ASRomaPress/status/1167392360445218816?s=20

– Det här dök upp de senaste dagarna och Chris vill gärna åka dit för att få ett nytt äventyr. Han kommer att komma tillbaka som en bättre spelare, eftersom det är en bra klubb och en bra liga, säger Ole Gunnar Solskjaer till MUTV. 

Nu rapporterar att Sky Sport Italias silly season-guru Gianluca Di Marzio att även Matteo Darmian kommer att lämna Manchester Uniteds frysbox.

Den 29-årige yttern fick rejält med speltid under debutsäsongen 2015/16, men har därefter varit långt från startelvan. Nu kommer han säljas till Parma, där han läkarundersöks under lördagen. United får dryga 15 miljoner kronor för italienaren.

Det innebär att Manchester United skeppat i väg totalt fyra spelare till Serie A under sommaren.

https://twitter.com/DiMarzio/status/1167408846735925252?s=20