Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dortmund uppges sänka prislappen på Sancho

Foto: PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK / PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/SHUTTERSTOCK / CHINE NOUVELLE/SIPA/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Borussia Dortmund sänker prislappen på Jadon Sancho. 

Då växlar intressenterna upp i kampen om stjärnans underskrift.

Enligt Daily Express utmanas nu Manchester United av Real Madrid i kampen om Sancho. 

Manchester Uniteds intresse för Jadon Sancho, 20, är väl känt. 

Klubben spenderade hela den gångna sommaren för att få loss 20-åringen från Borussia Dortmund. Tyskarna stod dock på sig och krävde en prissumma på hela 108 miljoner pund (cirka 1,25 miljarder kronor) vilket gjorde att affären inte blev av. 

Inte heller i januarifönstret blev det någon affär.

Sänker prislappen

Under lördagen blev Sancho den yngsta spelaren någonsin att nå femtio assist i Bundesliga när han spelade fram Mahmoud Dahoud till 1-0 i Dortmunds seger mot Bielefeld.  

Därför kan det te sig konstigt att Dortmund uppges gått med på att sänka prislappen på stjärnan. Enligt Daily Express kan tyskarna tänka sig att släppa Sancho för 75 miljoner pund (nästan 900 miljoner kronor) vilket talar för att Manchester United får igenom sin drömvärvning i sommar. 

Dortmunds besked är däremot inte enbart positivt för Manchester United. Den sänkta prislappen gör att Real Madrid intensifierat sitt intresse för engelsmannen. Enligt Daily Express så tog ”Los Blancos” kontakt med Dortmund i januari och leder nu kampen om Sanchos underskrift.

Vill det sig illa för Manchester United kan klubben alltså gå bet på Sancho även i sommar.