Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Uppgifter: City väljer bort Koulibaly – tar in talangen

UPPGIFTER: Manchester City har under sommaren varit på jakt efter en ny mittback. Napolis Kalidou Koulibaly, 29, har uppgetts vara det hetaste spåret och sades i början av september vara klar för klubben. Sedan dess har dock inte mycket hänt. Enligt transferjournalisten Fabrizio Romano kan övergången dock fortfarande bli av då samtal pågår mellan Napoli och Manchester City. Samtidigt skriver Romano att Manchester City har börjat titta på andra spår och identifierat Sevillas Jules Koundé, 21 som ett alternativ. Koundé har tidigare dragit till sig intresse från Barcelona och Juventus.  

Senare under måndagsförmiddagen kom uppgifter från The Athletic att City nu valt bort Koulibaly och nu i stället är överens med Koundé om en övergång. Däremot är klubbarna inte överens om prislappen för 21-åringen. Enligt Fabrizio Romano ska Ciy fått ett första bud på 570 miljoner kronor nekat. 

Skulle City få in en ny mittback väntas 19-åriga Eric Garcia återvända till Barcelona. 

HUGO HÖGLUND

Sevillas Jules Koundé uppges klar för en övergång.Foto: POOL / Reuters / Bildbyrån