Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kan offra stjärnorna – för att bygga nytt

Foto: PETER POWELL / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Jack Grealish
Foto: NIGEL KEENE VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/PRO SPORTS IMAGES WWW.IMAGO-IMAGES.DE

Raheem Sterling är till salu. Och Rihad Mahrez likaså. 

Enligt Daily Mail kan Manchester City offra de båda stjärnyttrarna i sommar. 

Samtidigt skriver tidningen att City vill göra Jack Grealish till ligans dyraste värvning. 

Manchester City vann Premier League på ett övertygande sätt och under lördagen spelar de final i Champions League mot Chelsea. 

Nästa säsong kan City däremot komma att påbörja en ombyggnad av truppen. Och två av spelarna som kan offras är Raheem Sterling och Riyad Mahrez, det skriver Daily Mail.  

Mahrez och Sterling är till salu

Sterling har under våren stundtals placerats på bänken till förmån för Phil Foden vilket gör att han nu är till salu. Mahrez har däremot fått stort förtroende och i hans fall handlar det snarare om att klubben kan gå med på att sälja om det kommer in ett bud som är rätt. 

Daily Mail skriver att Sterling tidigare kopplats ihop med flytt till de spanska storklubbarna Real Madrid och Barcelona men lanserar även Arsenal som en alternativ klubbadress. Arsenal är på jakt efter spets och Mikel Arteta känner såväl Sterling som Mahrez sedan sin tid som assisterande tränare i Manchester City. 

Vidare skriver tidningen att Manchester City behöver strama upp sin trupp och att ytterligare spelare kan komma att offras, bland dessa nämns anfallaren Gabriel Jesus försvararen Aymeric Laporte.

Erbjuder över en miljard för Jack Grealish 

Även när det gäller spelare in väntas det hända saker i sommar. 

City uppges nämligen erbjuda över en miljard kronor för Aston Villas succémittfältare Jack Grealish, 25. Enligt Daily Mail är Grealish klubbens högsta prioritet och man är villig att betala 100 miljoner pund (motsvarande ungefär 1,18 miljarder kronor) för mittfältaren.  

Vidare ska mästarna även vara intresserade av Tottenhams anfallare Harry Kane - som vill lämna Tottenham i sommar. I Kanes fall sägs prislappen landa på 150 miljoner pund (ungefär 1,75 miljarder kronor).