Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Man Uniteds plan för Sancho och Dembele

UPPGIFTER: Manchester United har tidigare kopplats ihop med både Jadon Sancho och Ousmane Dembélé. Enligt spanska uppgifter var det i somras nära en låneaffär med Barcelona om Dembélé, men det sprack i sista stund. 

United ska ha varit nära att lyckas värva Jadon Sancho, men klubbarna kom inte överens om övergångssumman. 

Nu skriver spanska Sport att United kommer försöka värva Sancho eller Dembélé i sommar. Sancho förlängde dock sitt kontrakt med Borussia Dortmund i augusti och enligt den spanska tidningen kan det vara för tidigt för United att göra ett nytt försök redan i sommar. 

Barcelona lär dock göra Dembélé tillgänglig för försäljning, för att undvika att släppa honom gratis 2022 när kontraktet går ut. Om klubben mot all förmodan inte väljer att förlänga med Dembélé, förstås. 

Men enligt Sport ska Dembélé vara öppen för att spela klart kontraktet i Barcelona och försöka förbättra sin position i laget, vilket kan tala emot att en affär med United blir av i sommar.

ALBIN JULIN

Foto: ANDY RAIN / STELLA PICTURES / PA
Foto: LARS BARON / POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: PRESSINPHOTO / PRESSINPHOTO/SIPA USA SIPA USA