David De Gea Foto: JON SUPER / APDavid De Gea Foto: JON SUPER / AP
David De Gea Foto: JON SUPER / AP
Toni Kroos. Foto: OSCAR DEL POZO / APToni Kroos. Foto: OSCAR DEL POZO / AP
Toni Kroos. Foto: OSCAR DEL POZO / AP
José Mourinho. Foto: DAVE THOMPSON / AP TT NYHETSBYRÅNJosé Mourinho. Foto: DAVE THOMPSON / AP TT NYHETSBYRÅN
José Mourinho. Foto: DAVE THOMPSON / AP TT NYHETSBYRÅN

Man United ställer ultimatum till Real

Publicerad

Real Madrid har under en längre tid haft David De Gea i sitt sikte.

Nu har Manchester United kommit med ett ultimatum till den spanska storklubben.

Toni Kroos ska ingå i alla slags förslag Real Madrig kommer med - annars blir det ingen övergång.

Enligt spanska medier har Manchester United nu förstått att det inte är en fråga om David De Gea kommer att återvända till Spanien - utan en fråga om när David De Gea ska återvända.

För att själva få ut något av en sådan övergång har därför United nu kommit med ett krav.

Det då klubben kräver att Toni Kroos ingår i transfern - och om han gör det så kommer United att lyssna till alla erbjudanden, annars får det vara.

Mourinho sägs anse att Kroos skulle vara något av det perfekta komplementet till Paul Pogba i mittfältet, och skulle gärna se dem under den djävulsröda fanan.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag