Emre Can kan gå till Manchester City Foto: ANDREW YATES / IMAGO/SPORTIMAGE IMAGO SPORTFOTODIENSTEmre Can kan gå till Manchester City Foto: ANDREW YATES / IMAGO/SPORTIMAGE IMAGO SPORTFOTODIENST
Emre Can kan gå till Manchester City Foto: ANDREW YATES / IMAGO/SPORTIMAGE IMAGO SPORTFOTODIENST
Foto: GREENWOOD/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / GREENWOOD/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURESFoto: GREENWOOD/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / GREENWOOD/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES
 Foto: GREENWOOD/BPI/REX/SHUTTERSTOCK / GREENWOOD/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/I REX FEATURES

Man City kan sno Liverpools stjärna

Publicerad

Juventus uppges vara intresserade av Emre Can.

Men nu står det klart att Liverpool-stjärnan i stället kan hamna hos Premier League-rivalen Manchester City.

Liverpool köpte Emre Can från Bayer Leverkusen för drygt 110 miljoner för tre år sedan. Den tyske stjärnans kontrakt går ut i sommar, och det finns just nu inga uppgifter på att han kommer att erbjudas en förlängning.

Liverpools tränare, tillika Cans landsman, Jürgen Klopp uttalade sig om mittfältarens framtid tidigare i höst.

– Han kan skriva på en förlängning. Jag har inga problem med det, sa Klopp då.

Juventus har tidigare uppgetts ligga längst fram bland de klubbar som vill ta över Cans namnteckning – men nu uppger Daily Star att 23-åringen mest troligt vill gå till Manchester City.

Can uppges vilja vara väldigt lockad av möjligheten att jobba tillsammans med Pep Guardiola, och är även nära vän med Leroy Sane.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Detta är ett blogginlägg från Silly Season-bloggen. Fler inlägg hittar du här.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag