Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Liverpools mardröm – efter Coutinho-affären

Mohamed Salah, Liverpool. Foto: LYNNE CAMERON / IMAGO/SPORTIMAGE IMAGO SPORTFOTODIENST
Coutinho skrev på för Barcelona i lördags. Foto: MIKEL TRIGUEROS/URBANANDSPORT / CORDON PRESS BILDBYRÅN

Barcelona slog nytt spanskt transferrekord när man värvade Coutinho för drygt en och en halv miljard.

Nu förbereder ärkerivalen Real Madrid ett motdrag – och det kan bli ett nytt dråpslag för Liverpool. 

I lördags blev Philippe Coutinho klar för Barcelona - och satte därmed punkt för den transfersaga som pågått sedan i somras. 

Barcelona betalar en dryg miljard för den 25-årige brassen, men summan kan komma att stiga allt eftersom Coutinho presterar i sin nya klubb. Totalt kan övergången bli värd drygt en och en halv miljard, och därmed är Coutinho tidernas näst dyraste, och spanska ligans dyraste, spelare någonsin. 

Enligt AS ska Barcelonas jättevärvning satt fart på Real Madrid som nu planerar att värva i januari. Tidningen uppger att Real, som sladdar rejält i ligan, har ställt in siktet på Liverpools succévärvning från i somras: egyptiern Mohamed Salah. 

 

LYSSNA! Senaste avsnittet av SportExpressens Premier League-podcast Kick and Rush! 👇🏽

Uppgifter: Real Madrid jagar Salah

AS hänvisar till Gianlucadimarzio.com som rapporterar att Real Madrid kan komma att göra ett försök med Salah redan i vinter för att kontra Barcelonas jättevärvning av Coutinho.

Mohamed Salah kom till Liverpool så sent som i somras, när den engelska klubben betalade Roma 420 miljoner kronor i övergångssumma. Sedan flytten har Salah gjort stor succé med 23 mål på 29 framträdanden, bara Tottenhams Harry Kane har visat upp ett bättre målfacit under säsongen. 

Salahs fina form har bland anat resulterat i att han utsågs till 2017 års bäste afrikanska spelare under en gala i Accra i början av januari. Salah har tidigare representerat Roma, Fiorentina, Basel och Chelsea. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!