Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Liverpools kupp i jakten på Sancho

Solskjaer om supertalangen Mason Greenwood.
Foto: TIM GROOTHUIS / SVEN SIMON-GROOTHUIS-WITTERS GROOTHUIS-WITTERS
Jadon Sancho.Foto: REVIERFOTO / STELLA PICTURES/DDP IMAGES REVIERFOTO

Manchester United kommer allt närmare Jadon Sancho, 20. 

Detta efter att United nobbat Jack Graelish. 

Samtidigt rapporteras det om Sancho-kupp signerat Liverpool. 

Det är Sky Sports som rapporterar om detaljer kring en eventuell Jadon Sancho-övergång till Manchester United. Premier League-giganten ska vara övertygade om att de kommer att värva Sancho nu när de har nobbat Aston Villas Jack Graelish. 

United och Borussia Dortmund har inlett samtal och det senaste budet på närmare en miljard kronor ska Dortmund ha sagt nej till. Enligt Sky sport vill tyskarna ha 1,2 miljarder kronor för poängmaskinen. Något Manchester United kan vara förberedda att betala då de anser att engelsmannen passar väl in i hur Ole Gunnar Solskjaer vill spela. Dessutom ska mästarklubben och Jadon Sancho ha kommit överens om det personliga kontraktet.

Kan bli Liverpool för Sancho

Det har hittills inte kommit in något officiellt bud från Manchester United till Borussia Dortmund. Tyska storklubben ska ha satt 10 augusti som deadline för en potentiell övergång.

Tyska magasinet Kicker skriver under onsdagen att Liverpool försöker kuppa övergången och att Jadon Sancho ska föredra att spela på Anfield då han anser att det finns större titelchanser. Det som kan sätta stopp för övergången är prislappen då ”The Reds” inte ska vara speciellt sugna på att punga ut en miljard kronor.