Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Steven Gerrard jagar sin gamla lagkamrat

Foto: TIM HALES / AP
Foto: PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK / PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: RUI VIEIRA / AP TT NYHETSBYRÅN

Luis Suarez, 34, vill återvända till Premier League. 

Anfallaren sägs föredra en flytt till Aston Villa och en återförening med Steven Gerrard. 

Atletico Madrids urugauayanske anfallare Luis Suarez sitter på ett utgående kontrakt och är därför fri att förhandla med andra klubbar redan nu i januari. 

Enligt brittiska the Mirror har de brasilianska klubbarna Palmeiras, Corinthians och Atletico Mineiro visat intresse för Suarez som dock nobbat dem. 

Istället ska anfallaren föredra en återkomst till Premier Leauge och mer specifikt till Aston Villa. 

Vill spela under Gerrard

Sedan i höstas tränas Aston Villa av den förre Liverpoolkaptenen Steven Gerrard, som Suarez spelade tillsammans med i just Liverpool mellan 2011 och 2014. Anfallaren sägs vara angelägen att få spela under sin förre lagkamrat. 

Vidare skriver tidningen att Aston Villa inte tänker försöka värva Suarez redan i januari men att klubben är öppna för att värva Suarez som bosman till sommaren. 

Luis Suarez lämnade Liverpool år 2014 för spel i Barcelona, efter 6 säsonger och 147 mål i Katalonien tvingades han bort från klubben och skrev sommaren 2020 på ett kontrakt med Atletico Madrid med vilka han senare vann ligan. 

I januari lånade Gerrard sin förre lagkamrat från Liverpooltiden Philippe Coutinho till Aston Villa, det återstår att se om Suarez blir näste ex-Liverpoolare i klubben, 

Ur arkivet: