Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ska säljas för att få råd med drömköpet

UPPGIFTER: Att Liverpool vill värva Red Bull Leipzigs skyttekung Timo Werner är inte direkt okänt. Nu lanserar The Athletic en ny plan för hur Jürgen Klopp ska locka den 24-årige tysken till Anfield - där han får konkurrera med Roberto Firmino, Sadio Mané och Mohamed Salah.

Sajten skriver att det inte är troligt att Liverpool gör någon jättevärvning i sommar, men om det blir någon så handlar det just om Timo Werner.

Den finansiella osäkerheten stavas naturligtvis covid-19. Och för att en övergång ens ska vara aktuell har Liverpool fokuserat på tre spelare som de behöver sälja för att finansiera ett Werner-köp: Xherdan Shaqiri, Harry Wilson och Marko Grujic.

Innan coronautbrottet hoppades Liverpool på runt 320 miljoner kronor för Shaqiri och 470 miljoner för de andra två tillsammans. Men att tro att de får sådana summor för spelarna i dessa tider är osannolikt.

Timo Werners prislapp ligger på runt 600-650 miljoner kronor. Anfallaren har gjort 21 ligamål på 25 matcher denna säsong.

 

Här är James Milners laguppställning – bara saker från hemmet