Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rasar mot Liverpool: Klubben ljög om mig

UPPGIFTER: Ni kan alla den officiella storyn. Nabil Fekir var i princip klar för Liverpool i en affär värd 600 miljoner kronor. Men plötsligt föll övergången ihop – och i brittiska medier kunde man läsa att Liverpools läkare upptäckt något i Fekirs ena knä som fått dem att avråda klubbledningen från att köpa Lyon-stjärnan. 

Nu gick Fekir i stället till spanska Real Betis – men han har inte glömt Liverpool-historien. I en ny intervju med L'Equipe anklagar han den engelska storklubben för att ha spridit falska uppgifter. 

– Det som sas var inte sant. Mitt knä är helt okej – jag genomgick en snabb läkarundersökning på Clairefontaine – och mitt knä nämndes inte ens, säger Fekir till L'Equipe.  

– Du vill ha sanningen? Inte ens jag vet, jag lovar. Jag gjorde min läkarundersökning och Liverpool beslutade sig för att inte värva mig. De ville få mig att tro att det var på grund av mitt knä, de behövde en ursäkt.