Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Pekas ut som Liverpools huvudmåltavla i sommar

UPPGIFT: 19-årige Jadon Sancho är en av fotbolls-Europas absolut största talanger. Han lämnade Manchester City för Borussia Dortmund 2017 för att få spela a-lagsfotboll och har sedan dess bland annat slagit sig in i engelska landslaget.

Storklubbarna i Premier League följer givetvis hans framfart och nu pekar Daily Mirror ut honom som Liverpools ”huvudmåltavla” i sommar. Det baseras till stor del på förre Liverpool-spelaren Dietmar Hamanns uttalanden om talangen.

”Jag har förstått att Liverpool har stort intresse och jag kan föreställa mig att de kommer vara en av de största utmanarna i sommar”, säger Hamann till tyska Sky Sport. 

”Han kommer från Manchester City och jag vet inte om han är beredd att återvända dit.  Det kan också bli en grej med Manchester United, eftersom han har tillhört rivalen.” 

Hamann säger också att han tror Liverpool är öppna för att spendera stora pengar.

”Men han har ingen utköpsklausul och om Dortmund kräver ett astronomiskt belopp kommer det inte hända”

Hyllningen till Steven Gerrard

Förre landslagsbacken om Liverpool-ikonens storhet
Jadon SanchoFoto: CARL RECINE / BILDBYRÅN REUTERS X03807