Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Liverpooltalangen till ligarivalen?

UPPGIFTER: Rihan Brewsters, 20, vara eller ej i Liverpool har varit en het snackis den gångna sommaren. Enligt samstämmiga uppgifter i England från bland annat The Times journalisten Paul Joyce är Liverpooltalangen nu klar för Sheffield United. Brewster väntas genomgå läkarundersökningen under fredagen och sedan skriva på för Premier League-klubben. 

Liverpool sägs få runt 270 miljoner kronor för Brewster och har dessutom inkluderat en tre år lång återköpsklausul i övergången. Utöver det sägs Liverpool ha förhandlat fram en vidareförsäljningsklausul på 15 % av en framtida transfersumma.  

Sheffieldtränaren Chirs Wilder fick frågor om Brewster på en presskonferens under på fredagen. 

– Jag kan inte bekräfta att allt är klart men vi har fört samtal med Liverpool i en tid nu, vi har kommit långt, sa han då

Brewster är U21 landslagsman för England och har sedan Januari varit utlånad till Swansea. Där blev det 11 mål på 22 matcher för klubben.   

 

Häng med på SportExpressen under hela Deadline Day. Mellan 12-23 och på måndag så rapporterar vi löpande under hela den avslutande dagen på transferfönstret.

 

HUGO HÖGLUND

 

Foto: MIKE EGERTON / STELLA PICTURES / PA