Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Liverpools backlösning stoppad på flygplatsen

UPPGIFTER: Liverpools mittbackskris ser ut att få en lösning. De regerande mästarna har saknat Virgil van Dijks ordentligt den senaste tiden, samtidigt som även Joe Gomez och Joël Matip har missat stora delar av säsongen. Istället har Fabinho och Jordan Henderson fått forma mittlås. Men nu har Liverpool säkrat förstärkning.

Ben Davies, 25, från Preston North End i Championship är klar för klubben, skriver journalisten Fabrizio Romano.

Samtidigt var ytterligare en försvarare vara på väg till Liverpool på fönstrets sista dag. Marseilles 24-årige mittback Duje Caleta-Car var aktuell för en flytt till England. Han tog sig till och med till flygplatsen för att åka och göra klart en potentiell övergång på plats. Men den franska klubben är rädd att de inte kommer hitta en ersättare och affären ser avblåst ut, uppger fransk medierna.

Häng med på SportExpressen under hela Deadline Day. Från 12.00 på måndag så rapporterar vi löpande under hela den avslutande dagen på transferfönstret. 

VENDELA ÖGREN

Duje Caleta-Car spelar för Kroatiens landslag.
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN