Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klart: Liverpool lånar ut floppen

KLART: Loris Karius, 27, lånas ut till Union Berlin.

Målvakten har kontrakt med Liverpool i ytterligare två säsonger men har varit utlånad till Besiktas de två senaste säsongerna. Där hamnade han efter den misslyckade Champions League-finalen mot Real Madrid 2018.

Nu meddelar Union Berlin att man lånar in Karius till nästa säsong.

– Jag ser fram emot min nya möjlighet i Berlin och jag är glad över att få spela i Bundesliga igen. Union är en speciell klubb, säger Karius till klubbens hemsida.

– Kontraktet med Loris Karius betyder att vi har säkrat en målvakt med jättebra nationell och internationell erfarenhet. Hans styrkor är välkända, säger klubbdirektören Oliver Ruhnert.

Union Berlin slutade på elfte plats i Bundesliga den senaste säsongen och har hunnit med att sälja sin svenske anfallare Sebastian Andersson inför den pågående säsongen.

JONATAN PINHEIRO DIAMANT

Karius efter tavlorna i Champions League-finalen 2018.Foto: DAVID KLEIN VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/SPORTIMAGE WWW.IMAGO-IMAGES.DE
Loris Karius i Besiktas.Foto: SESKIMPHOTO VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/SESKIM PHOTO WWW.IMAGO-IMAGES.DE