Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Liverpool leder jakten – trots coronakrisen

UPPGIFT: Leipzigs målspruta Timo Werner har kopplats samman med Liverpool under en längre tid. Nu uppger The Independent att PL-klubben alltjämnt är i ”pole position” att värva anfallaren trots coronakrisen.

Timo Werner har inte gjort någon hemlighet kring att han gärna flyttar till Anfield och han har kallat Jürgen Klopp för världens bästa tränare. Enligt The Independent är klubben fortfarande intresserade av 24-åringen, men på grund av osäkerheten kring hur pandemin påverkar ekonomin och transfermarknaden.

Werner har gjort 27 mål på 36 matcher den här säsongen och har kontrakt med Leipzigs till 2023. Enligt The Guardian har han en utköpsklausul på 650 miljoner kronor – en summa som Liverpool inte är beredda att erbjuda i dagsläget. Liverpool ska i stället ha bett om mer tid för att få större klarhet i hur coronaviruset påverkar marknaden.

The Guardian skriver att Inter och Juventus också finns som alternativ för 24-åringen, och att även Barcelona kan bli aktuellt om de inte värvar Lautaro Martínez från Inter.

 

Timo WernerFoto: KH VIA WWW.IMAGO-IMAGES.DE / IMAGO IMAGES/KARINA HESSLAND WWW.IMAGO-IMAGES.DE