Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klopps kryptiska ord efter Thiago-ryktena

UPPGIFTER: Thiago Alcantara, 29, har beslutat sig för att lämna Bayern München efter sju år i Bundesliga. Engelska mästarna Liverpool har nämnts som nästa klubbadress. När Liverpools tränare Jürgen Klopp höll en presskonferens inför helgens Premier League-premiär fick han frågor om spanjoren – och gav kryptiska svar.

– Om jag kunde komma på ett ord nu som skulle få slut på spekulationer skulle jag bli väldigt rik sa Klopp, enligt Goal

Liverpooltränaren ville inte diskutera huruvida man för förhandlingar med Thiago – men såg till att hålla spänningen vid liv. 

– Jag kan inte få slut på spekulationerna så länge transferfönstret är öppet, det är allt jag kan säga. Sa jag förresten att Thiago Alcantara är en väldigt bra spelare? Det gjorde jag för länge sedan, sa Klopp.  

Thiago har ett år kvar på sitt kontrakt och Bayern München sägs kräva strax över 300 miljoner kronor för mittfältaren.

– Det är trevligt att vi kopplas ihop med honom. Han är en bra spelare, Liverpool är en stor klubb. Det är trevligt men bortsett från det har jag verkligen inget annat att säga. Tyvärr, eller kanske bra för er (Media), så kan jag inte få slut på spekulationerna, sa Klopp enligt Goal. 

Här firar Liverpool guldet

 

Foto: PHOTOARENA / THOMAS EISENHUTH VIA WWW.IMAG / IMAGO IMAGES/PHOTOARENA/EISENHUTH WWW.IMAGO-IMAGES